tirsdag 24. august 2010

Lurken søker nye styremedlemmer

I tillegg til nye medlemmer søker vi nå også etter nye styremedlemmer.

Det er styret som planlegger og gjennomfører alle Lurkens arrangementer, pluss at vi har en rekke interne festligheter i løpet av året. Dersom dette er noe du kunne tenke deg å bli med på må du ikke nøle med å søke! I år lyser vi ut tre stillinger: arrangementansvarlig, informasjonsansvarlig og markedsansvarlig. Felles for dem alle er at du må være glad og positiv, strukturert og effektiv, like å være med på ting og selvfølgelig elske ski og friluftsliv! Vi kan love deg utallige morsomme stunder, både i og utenfor bakken, en del arbeid og ikke minst mange nye venner. Vi oppfordrer spesielt førstekullister til å søke. Dette er verv som fint kan kombineres med andre verv i skolens studentforening.

Arrangementansvarlig:
Som arrangementansvarlig vil du få ansvaret for planleggingen og gjennomføringen av Lurkens arrangementer. Du vil få hovedansvaret for minst ett arrangement i løpet av året; alt fra å hente inn tilbud fra reiseselskaper, til å bestille transport, lage program, være kontaktperson og forhandle frem gode avtaler vil da være din oppgave. Vi ser etter deg som har en liten organisator i magen, er utadvent, positiv, initiativrik og selvfølgelig glad i å stå på ski!


Informasjonsansvarlig: Infostillingen i Lurkenstyret er spennende og variert. Dine oppgaver vil bli å informere alle medlemmer om våre turer og arrangementer. Infokanalene vi benytter er blant annet forelesninger, hjemmesiden vår, nhhs.no og stand og det vil være din oppgave å organisere og oppdatere disse. Vi søker nå en utadvendt og sosial person til denne stillingen. Du må ikke være redd for å snakke foran store forsamlinger, være strukturert, like å ta initiativ og alltid ha et smil på lur.



Markedsansvarlig:
Markedsstillingen i Lurkenstyret er veldig kjekk og spennende. Din oppgave vil være å skaffe sponsorer og samarbeidspartnere til Lurken som bidrar med premier til de mange konkurransene vi har i løpet av studieåret. Vi er på jakt etter en person som ikke er redd for å plukke opp telefonen for å snakke med fremmede, og som har pågangsmot og stå-på-vilje!


Dersom du ikke tar seg selv så veldig høytidelig, elsker å stå på ski og ikke minst er glad i en god fest er selvfølgelig heller ikke det noen ulempe. Ingen av stillingene krever forkunnskaper og vi kan love deg at du kommer til å ha mye moro sammen med oss!

Film-/foto-/webansvarlig:
Denne stillingen er en av de morsomte, men også viktigste stillingene man kan ha i lurkenstyret. Stillingen går ut på å dokumentere det som skjer i Lurken, samt sørge for at dette blir redigert og publisert på nettsiden vår. Du får tilgang til masse utstyr, bla speilsreflekskamera, videokamera, hjelmkamera osv. Filming og fotografering deler alle på under turene, men det er du som er ansvarlig for alt som skjer med bildene i ettertid.

Vi søker en person som synes dette er gøy, og som er villig til å lære. Vi krever ingen forkunnskaper. Både nettsiden og redigeringen av film foregår på et veldig enkelt nivå, så dette er noe alle kan lære seg :)


Vi gleder oss til å ha nettopp deg på intervju!

Søknader sendes til leder.lurken@nhhs.no, innen 01.09.10 klokken 16.00.

Ingen kommentarer: